BEAUTIFUL BERLIN

Heihei dere! I dag har det vært en veldig fin dag. Det har vært finvær og temperaturen er perfekt! I dag våknet jeg i halv ti tiden og det ble subwaybaguett til frokost, fin start på dagen! Etter det ordnet vi oss så dro vi rett til butikkene! I dag handlet vi på Forever21, Bershka og Urban Outfitters. De har så mye fint her at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, haha! Litt senere på dagen dro vi på sånn buss sightseeing, så nå vet jeg litt mere om Berlin, eller? Hehe ja, men det var veldig varmt når vi satt på bussen selv om vi var øverst og det ikke det var noe tak,  men solen gjorde jobben sin. Jeg ble litt solbrent, flott! På kvelden dro vi på Hard Rock Cafe og spiste burger, den var kjempegod og folkene her er veldig hyggelig har jeg lagt merke til! Så nå sitter vi på hotellrommet og slapper av og hører på musikk. Ha en fortsatt fin kveld!

Her er dagens antrekk! Kjolen er fra Forever21, som jeg kjøpte i dag! :-)Her er noen bilder fra når vi var på sightseeingbussen!

Her kan dere se Berlinmuren til høyre!

Hva syntes dere om bildene? :-)

2 kommentarer

Kristine

15.07.2013 kl.21:00

Veldig fine bilda!

Anhthu Tran

17.07.2013 kl.13:03

såå fine bilder :-) elsket kjolen din!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Kristina Lindland og er en femten år gammel jente fra en plass utenfor Trondheim kalt Stjørdal. På bloggen kommer jeg til å skrive om det som skjer rundt meg og andre ting som faller meg inn! Håper dere liker bloggen :-)Kontakt

kristinalindland@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits