FØRSTE DAG I LONG BEACH

Hei! Nå har jeg endelig kommet til California etter masse stress og venting på flyplasser også videre. Flyturen fra London til San Diego var så lang og slitsom og vi har til og med mista baggasjen, men den kommer i morgen tidlig heldigvis! Vi kom fram til campuset rundt klokka 10 på kvelden her og ble tatt i mot med en velkomstdans som var veldig spesielt for oss, men også artig! Vi var jo så trøtte så rett etter på spiste vi også dro vi rett til sengs. 

I dag så har vi vært og sett litt rundt på campuset og selve skolen vi skal gå på. Det er veldig masse gåing fram og tilbake fra skolen, target, forskjellige turer også videre, pluss at det er veldig varmt her! Så jeg blir så fort sliten. Men etter dette så var vi på skolen i noen få timer og da gikk vi gjennom bøkene vi hadde fått og ble bedre kjent med klassen. Jeg kom på nivå 5, som er det beste nivået - så jeg er litt stolt, hehe.

Etter skolen dro vi til stranden som er 20 min unna Campuset, der koste vi oss med mat og drikke og så på den fine solnedgangen! :-) Så nå slenger jeg med noen bilder fra dagen i dag!


fin på håret kikz. Men nå er klokken snart 12 på natten her så jeg burde kanskje legge meg nå! Skal prøve å blogge hver dag, men det er ikke ofte jeg har internett tilgang. Men jeg prøver så godt jeg kan for å oppdatere bloggen så ofte som mulig:)

- Kristina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Kristina Lindland og er en femten år gammel jente fra en plass utenfor Trondheim kalt Stjørdal. På bloggen kommer jeg til å skrive om det som skjer rundt meg og andre ting som faller meg inn! Håper dere liker bloggen :-)Kontakt

kristinalindland@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits