BEAUTIFUL BERLIN

Heihei dere! I dag har det vært en veldig fin dag. Det har vært finvær og temperaturen er perfekt! I dag våknet jeg i halv ti tiden og det ble subwaybaguett til frokost, fin start på dagen! Etter det ordnet vi oss så dro vi rett til butikkene! I dag handlet vi på Forever21, Bershka og Urban Outfitters. De har så mye fint her at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, haha! Litt senere på dagen dro vi på sånn buss sightseeing, så nå vet jeg litt mere om Berlin, eller? Hehe ja, men det var veldig varmt når vi satt på bussen selv om vi var øverst og det ikke det var noe tak,  men solen gjorde jobben sin. Jeg ble litt solbrent, flott! På kvelden dro vi på Hard Rock Cafe og spiste burger, den var kjempegod og folkene her er veldig hyggelig har jeg lagt merke til! Så nå sitter vi på hotellrommet og slapper av og hører på musikk. Ha en fortsatt fin kveld!

Her er dagens antrekk! Kjolen er fra Forever21, som jeg kjøpte i dag! :-)Her er noen bilder fra når vi var på sightseeingbussen!

Her kan dere se Berlinmuren til høyre!

Hva syntes dere om bildene? :-)

BERLIN

Hei! Nå er jeg, Julie og pappa i Berlin. Akkurat nå ligger vi på hotellrommet og slapper av. Vi har nettopp vært ute og sett litt rundt for å se hvor butikkene ligger og hvor vi kan spise osv. Det ble ikke noe shopping i dag siden butikkene er stengt, men takk gud for at Starbucks var åpent, de har jo så mye godt! Også har vi fått kameraet, det fikk vi for noen dager siden og det er først nå jeg har begynt å bruke det. Jeg skal også prøve og begynne å blogge fast fremover. Så vi får se hvordan det går :-) 

Hotellrommet! 


KaDeWe, et kjent kjøpesenter i Berlin med masse merkebutikker som Mulberry, Chanel, Alexander Wang ++

Er det flere som skal til Berlin eller har vært der før? 

Ha en fin dag! :-)

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Juli 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits